tisdag♥

heej sötisar♥ idag har de ju varit tisadag. skola så klart inte så roligt men men man måste ju tyvärr. gick till skolan och var där idag. sen när man äntligen slutar så skulle jag och jennifer gå till lida och hämta sebbe och issis (jennifers små syskon). när vi hämtat dom så skulle vi ju gå ända hem till jennifer och då ville ju såklart dom stanna vid lekparken och vara där en stund. men de var rätt kul i  lekparken hihi. man kände sig som ett litet barn oc vi var ju tvungna att åka rushkanan fast de var faktiskt riktigt roligt så vi passade på att åka flera gånger♥
men nu sitter jag här och har ont i magen så ska läggga mig och sova och hoppas att jag mår bättre imorrn sak ha matteprov och utveklingsamtal vilket jag verkligen hoppas går bra :)
kramisar carro♥



 

 

 
 
 
 såå söööta dom eee!!♥♥♥


Måndag♥

hej måndag idag, hade studiedag så jag åkte till stallet och red "privatlektion". red ju me linnea men de var som privatlektion. åkte dit vid nio vilket inte var så kul -.- men men de var ju kul där. när jag ridit lite så åkte jag hem och duchade och sen ringde jag jennifer och vi åkte till handen som vi bestämt igår. handlade inte så mkt två diadem och en bh och ett halsband till voffsingen. nu sak jag ut och träffa Moa darling.
ha de bra pöss carro♥♥

de jag handla idag

jag och store WH

jag och jenni me våra snygga väskor och brillor haha

fan va het du e jenni xD

snygg man e asså xD


Ösmo!

hejsan sötisar!igår var de ju söndag, shit vad veckorna går fort.. men iallafall igår så var jag me patric. han mötte mig vid tungelsta station. sen därifrån tog vi tåget till Ösmo. Där patric skulle möta Oskar och Sara.  vi var där nåra timmar sen skulle Oskar dra så jag, patric och Sara tog tåget tillbaka till tungelsta och gick hem till mig. Efter att vi varit hos mig ett tag så var vi hungriga så vi gick till vaskos och tog pizza. vi hade skit kul. efter att vi ätit så skulle sara dra hem och patric desamma. så lilla jag vart ensam. men ville inte gå in så jag gick och möte moa och vi var ute ett tag, vilket var skit kul. sen när ajg kom hem så var de soffan som vänta så la mig där och mös me min bebis. 
de var min söndag de :)
hoppas ni också haft en bra söndag :)
kramis carro♥




min lilla söta bebis ♥


funny thing!! :P

Hihi en liten grej jag hittade på min kompis blogg xD 

”Jag heter carrolline men mina vänner kallar mig idiot. Jag älskar att spränga brevlåder och att leka i sandlådan är också ett av mina stora intressen. Jag tycker absolut inte om att leka me min mamma för jag har hört att man kan  om man gör det. Jag bor i en sopptunna och där bor också jennifer och linnea som jag tycker mycket om. Vi är ofta porriga tillsammans. Nu vet du lite om mig. Hoppas du har ett lika tröttsamt och deprimerande liv som jag.”

Först: Ditt bloggnamn, sen fortsätter du byta ut de feta orden

 




Månad du är född i:
Januari – fuckface
Februari – Porr
Mars – Fjortis
April – bitch
Maj – idiot
Juni – Naken
Juli – Nörd
Augusti – äckel
September – Emo
Oktober: Mumien
November – Brat
December – Ful

Vilken färg du har på tröjan:
Vit – knarka
Svart – skära mig
Grön – dricka
Gul – porra mig
Blå – spränga brevlådor
Röd – kramas
Rosa – pussas
Annan/övrigt – kasta hamburgare på tanter

Vilken färg du har på underkläderna:

Vit – leka i sandlådan
Svart – spela wow
Grå – krossa tv apparater
Blå – ha kuddkrig med min fiende
Gul – spela fotboll med zlatan
Röd – leka med kattungar i sängen
Annan/övriga – leka prinsessa

Vad du har för frisyr nu:
Tuperat – äta hundar
Utsläppt – kolla på porr
Uppsatt – leka med min mamma
”Fluffat” – campa med peddos
Krulligt/lockigt – lyssna på musik
Helt ofixat – sova
Fixat – hoppa på stenar

Vilken färg du har i rummet du e i nu på tapeterna:
Orange – bli uppäten av gorillor
Vit – dö
Blå – bli sciztrofren
Röd – bli trött
Svart – bli ledsen
Lila – bli en häst
Annan/övrigt – bli fjortis

Hur många är ni i er familj:
1 – på ett hotellrum
2 – på en vind
3 – i djungeln
4 – i en soptunna
5 – i en lyxvilla
6 – i en träkoja
7 – hos trollen
8 – eller mer – hos kossorna

Någon du gillar t.ex en/flera kompis/kompisar
FRIVILLIGT

Vilken färg du har på strumporna:
Svart – fisiga
Vit – porriga
Blå – trötta
Gul – sexfixerade
Grön – kannibaliska
Orange – sura
Röd – PMS:iga
Annan/övrigt – tjocka

Ditt favoritdjur:
Hund – deprimerande
Häst – tröttsamt
Kanin – trevlig
Katt – roligt
Annat/övrigt – fnissigt


♥lördag♥

heej läsare<3 idag har det ju varit lördag, och jag har varit på bio me älsklingen. Mötte upp honom i VH sen tog vi tåget till söder och betällde biljetter till filmen Farsan. Asså den var sjukt rolig värd att se. dom spelar så sjukt bra i den. innan vi satte oss i salongen så gick vi  och åt lite. sen var de film som gällde. gud va vi skratta.
tack för en underbar dag patric<3
pöss<3



dålig uppdatering

hej sötnosar♥  förlåt för min dåliga uppdatering har inte haft tid har ju inte varit i skolan på en vecka och nu så gick jag ju ditt i onsdas och man kan säga att det var mycke som jag låg efter i. satt i onsdags eftermiddag och pluggade i fyra timmar inte alls kul. var så sjukt trött på siffrer och bokstäver.  jag har sagt förut att jag ska bättra mig och jag försöker verkligen. men nu ska de f*n bli så.  nu nästa vaekca så kommer nog allt bli normalt igen och då blir de fler inlägg iallafall ett/två per dag minst. :)
kramiz carro♥


inge smink

Alla är så himla beroende av sitt smink gnäller om de e kladigt elr itne ser bra ut. vf är man de egentligen? de är lite konstigt faktiskt, asså de är ju bara nått man sätter på ansiktet för att se "snyggare" ut.  fast jag ska nog itne säga så mycke jag älskar smink och använder smink nästan varje dag. fast nu har jag inte haft de på flera dagar och de har varit såå skönt. så tjejer skippa sminket nån gång de faktiskt riktigt skönt!!
kram carro♥



dålig uppdatering!

tisdag idag, har hur mycke som hellst att göra så har inte hunnit lägga in nåra inlägg. I söndas va jag ju hos älsklingen patric, vi gjorde inte så mycke myste mest och kollade på film de var riiktigt mysigt.  skulle ha fixat bilder men tyvärr blev de inga men får väl fixa till senare. men nu måste jag sätta mig och plugga lite ska ju till skolan imorrn. lägger väl in nått mer inlägg lite senare kanske ikväll när jag kommer hem från stallet.
kram carro♥


lördag

tjenis ligger här i sängen har precis snackat lite me älsklingen i tel, ska ju till honom imorrn vilket ska bli roligt. kanske ska träffa amanda då. idag  har jag inte gjort så mycket mest sovit. kollar lite på tv just nu ska nog fortsätta me de en liten stund . måste sova sen så jag är pigg och kry imorrn. men vet inte riktigt hur jag sak sova har nämligen väldigt ont i magen just har ingen aning om vf jag har har de men men. åh jag hatar att ha ont i magen de är så jobbigt. men ska nog lägga mig nu och ta nått att dricka.
kram caroline♥

 


Fjortis me emma!

i onsdas kom emma förbi och vi bestämde oss för attt vara lite "fjortisar" så vi sminkade oss s*it mycke ocg fixade vårt hår och tog galet myckeet bilder. vi hade så j*vla roligt. ÄLskar dig gumman!!.  här är nåra bilder som vi tog.

mee

lilla galna jag

galna emma


go natt♥

hej  sötnosar♥  ligger här i sängen helt klar för att sova, jag är så j*kla trött . idag har jag varit i skolan sen i stallet och ridit, det gick ganska bra hade schagor. sen så idag så blev ju min underbara hund Holger 1 år!! grattis gubben!!! nej nu håller jag på att somna här, men sov gått alla♥ puss carro♥
en fin bild emma gjort till mig.tack gmn


heej läsare♥

Hej sitter här i soffan me emma, har varit hemma idag och bara sovit har inte mått nå bra hade feber i morrse:(. emma och jag sitter här och har ganske kul, hon messar och skickar sjuka bilder till min kille.
aja hon e lite sjuk ibland hahaha.
nej nu ska vi äta lägger väl i nåra mer inlägg senare.
hare bra pözz carro♥


Go natt sötisar♥

hej sitter här vid datan och snackar me älsklingen om allt möjligt♥. har precis ätit lite och tagit ansikts scrub och mina små krämer:). men ska snart borsta taggarna och gå till sängs. ska bli såå skönt e helt slut i kroppen. det gick jättebra i stallet förästen . man lärde sig faktiskt ganska mycke. men men nu ska jag go och sova kasnke snacka me gubben vet inte riktig.
sov gott kram carro ♥

 


snabbt inlägg♥

hej ska fixa mig nu så de blirr ett snabbt inlägg, ska ju till stallet när somhellst men jag kmr ju komma hem vid nio så får se om jag lägger in nå mer inlägg. om inte så hoppas nii haft en bra dag
kram carro♥


stallet!♥

hej alla sötisar!! sitter här i soffan me holger som sover (inte så social). ska snart åka till stallet och gå på två kurser en om hästens foder och en om dens beteende. ska bli riktigt kul faktiskt. som ni kanske vet så ÄLSKAR jag att vara i stallet. när jag är i stallet så kan jag ju passa på att mysa me Niclas (häst) min älskling. min ena älskling haha har ju tre en hund en häst och en underbar kille:) många att hålla reda på.




två av mina älsklingar♥♥♥


mina sötisar<33


Måndag♥

tjena sötisar, idag är de ju måndag första dan på veckan.. inte alls kul har ingen lust att gå i skolan. idag har de varit ganska bra, vi började ju tjugo i nio imorse och slutade tolv fast jag gick halv 10 eftersom jag skulle till doktorn. det gick bra snackde mest om min häsla och sånt. aja får se om jag kanske ska träna ikväll får se, 
ska nog ut snart.
hoppas ni haft en bra måndag♥


söndag :)

hej idag är de ju söndag har hjälpt pappa me lite me lite saker, vilket betydde att arbetsbyxerna åkte på. vi hade jätteroligt:). kom hem typ vid fyra ungefär. vi var inne i stan typ hela dan , har inte sminkat mig på hela dan vilket känns lite konstig men kände bara att jag inte orkade bry mig. nu sitter jag här me min lilla underbara hund och bara myser, men ska mysa vidare nu hoppas ni haft en bra helg:) pözz<3

kolla frukt lappen mellan ögonen hahah


Förlåt

sry har inte skirvit sen i fredas, har inte haft tid men ska bättra mig nu. igår var jag på båt mässa me "grabbarna" .  vi hade riktigt roligt var själv tjej då av alla som jag gick me, men de var rätt skönt. dom hade jackor för riktigt bra priser så jag passade på och köpte mig en rosa svart riktigt snygg.  bild kmr sen:)

här bild från romme, kally och jennifer sitter i tvåstolsliften framför mig och är livrädda för höjden, själv fick man sitta själv brevid en kille vilket inte var så kul .


Studiedag!!!

idag har jag studiedag såå skönt!!!   ska ka´nkse åka till handen hoppas me nån vet inte riktigt me vem än. igår var jag i romme  me skolan fan vad roligt de var asså sak berätta lite mer om de sen bär jag kna få inte bilder  också, men nu ska jag äta frukost och sen ska jag väl hitt på nått
ha det bra <3

datan trasig :(

hej förlåt att jag inte skrivit nått men datan är på lagning och har nu äntligen fått lånat  in syrrans så jag kan skriva lite :) men jag sak försöka skriva lite men det kmm inte bli lika mkt och det kmr inte komma så mkt bilder, men men alltid nått. kommer säga till sen när jag får tillbaka den andra datan för då ska jag skriva varje dag flera gånger :)  


Min underbara hund Holger

sitter här och myser me holger, Holger är världens bästa hund. vi fick honom den 24 maj då han var 9 veckor. nu e han snart ett år han kan gå utan koppel och lyssnar bra och e hur rolig som hellst. han är pudel och bichon. och när han var lite eller han gör de ibland nu me. han får fnatt på kvällen när alla går och lägger sig hahaa, han bara springer runt och runt i huset som en galning :D
här e lite bilder på sötnosen

sååååååå söööt!!!!


relaxar hahaha



med sin bästis Lok




idag!!

Hej sitter här och kollar på kändiskokarna , ganska bra faktiskt. Blev precis klar med min no ska nämligen ha prov i de imorrn. Lite nervös men de ska nog gå bra :) . idag har varit en ganska bra dag allt har flytit på. hoppas er dag varit de me.  Ska nog gå och lägga migg snart e så sjukt trött. snackade precis me Elin och fick reda på att jag skulle vara stallis imorrn vilket jag inte räknat me, hade tänkt åka till handen och köpa några anisiktskrämer. men men får väl åka till stallet då. fast de är ju roligt där me. men nu ska jag kolla vidare på tv lägger väl in ett sista inlägg lite senare
bye bye bitches<3

så här såg jag ut idag :)


heeej

hej sitter här i soffan me syrran och holger och äter sallad och rostbiff as gott :D. sak äta lite mer nu ska sen plugga. lägger väl in nått mer inlägg senare.
hej så länge


Hopptävlingen 6/3-10


hoppar fram på ett mini hinder

jag och Östen hästen jag hoppade me värmer upp


min underbara älskling niclas <3333 (igno att han dreglar)


jag och östen :D <3


prisutdelning




söndag

hej läsare idag är de söndag, sitter här i soffan och väntar på släkten som snart kommer för att fira min underbara syster :) som blev 16 i torsdas :D. när dom kommer så ska vi äta är sjukt hungrig.


Lördag

hejsan lördag var ju igår ... men tänkte berätta llite om vad jag gjorde då. hade ingen tid att blogga :( gick upp typ vid elva och åt frulle sen pluggade jag hur länge som hellst kändes de som. efter attt jag pluggat så var de bara att städa rummet hade typ halva gaderoben  i rummet..hahah. sen vid typ fyra fixade jag mig för att åka in till stan me syrran. vi skulle möta vår moster och sen våra kusiner. när vi sen mött dom så skullle vi gå och se en teater på dramaten me mikael nyqvist. den var skit bra lite läskig..hahah.. men riktigt j*vla bra. skulle rekomendera den men vet inte vad den heter hahaha.  elr jo det står ju här nere :D

Jane Eyre

  • Av Charlotte Brontë


saknar Åland!!

 kollade lite bilder och såg nära från Åland, när vi var på dansgolvet. 
Gud vad jag SAKNAR ÅLand.  vi har alltid så kul når vi åker dit på fotbollscup hoppas ve gör de nästa år me=)
 
 vilken snygging xD




jag och frida =)


hahahahaha fan va jag ser ut vilen dans haha

man ser inte bara lite tjock ut


Shit har inte skrivit sen i söndas

hej har haft jätte mkt saker att göra fast de e sportlov , men men nu ska jag börja skriva mer ska försöka skriva varje dag om jag hinner =)


RSS 2.0